Gefriseerd haar: Enkele tips

  • De manier waarop je uw haar brusht nadat je het hebt gewassen. Zet je haardroger niet te warm en hou een minimale afstand van minimaal 10 centimeter. Ook een stijltang kan de structuur van je haar beschadigen en extra uitdrogen. Gebruik altijd een thermische bescherming zoals bijvoorbeeld de ‘Airshine’ van I.C.O.N.
  • Streng winterweer heeft ook een slechte invloed. We zetten de verwarming op, nemen een lange warme douche,… Raar, maar waar het zijn ook oorzaken die er kunnen voor zorgen dat het haar droger wordt. Was uw haar dus het liefst met lauwwarm water en gebruik een kwaliteitsvolle shampoo. Een shampoo gericht op het herstel van de vochtigheidsgraad in uw haar. Vermijdt shampoos uit de supermarkten of grootwarenhuizen.

02/720.33.60 tif4two@gmail.com Kleine Daalstraat 148, 1930 Zaventem

............................... .............................................. ..................................... ......................................... ........................................... .......................................... .................................................................... ...........................................................................................;............................ ............................................................................................................... ................................................................................................ .................................................................................................... ....................................................................