Mixology

Dit gebeurt in meerdere fases:

  • Eerst en vooral hebben we onze ‘Purify’ shampoo, een zuiverende shampoo die voor een diepe reiniging van het haar en de hoofdhuid gaan zorgen. Schade veroorzaakt door slechte invloeden van buitenaf wordt hersteld en het haar wordt voorbereid voor verdere behandelingen of voor een kleuring.
  • Onze vocht inbrengende ‘Inner’ behandeling gaat het haar van in de kern reconstrueren. Het helpt bij het herstel en de opbouw van het haar. Want uw haar heeft vocht (aminozuren) nodig.
  • Onze ‘Proshield’ behandeling (eiwitten) is belangrijk om beschadigd haar te beschermen en te herstellen. Proteïnen zorgen voor kracht.
  • Onze ‘Shift’ (detox) behandeling werkt dan weer ontgiftend. Het is een diepgaande behandeling van de hoofdhuid tot in de haarzakjes, wat een verfrissend en ontspannend gevoel geeft. Door stimulatie van de bloedsomloop worden de haarzakjes ook beter gevoed en dit zorgt dan weer voor gezonder haar.
  • Onze ‘antioxidanten’ behandeling is dan weer onze verjongingskuur.

02/720.33.60 tif4two@gmail.com Kleine Daalstraat 148, 1930 Zaventem

............................... .............................................. ..................................... ......................................... ........................................... .......................................... .................................................................... ...........................................................................................;............................ ............................................................................................................... ................................................................................................ .................................................................................................... ....................................................................